Life Coaching 

Life coaching kan worden toegepast op alle aspecten van jouw leven en kijkt naar datgene dat jij nu, op dit moment, nodig hebt, zij het in je carrière, je persoonlijke ontwikkeling, je relaties... Het belangrijkste is dat jij aan het stuur van de gesprekken staat, de inhoud en de richting ervan bepaalt in de zoektocht naar jouw inzichten en antwoorden.

 

Voorbeelden van coachvragen kunnen zijn:

-Hoe kan ik effectiever omgaan met stress?

-Hoe ziet perfectionisme er voor mij uit?

-Hoe kan ik meer in het hier-en-nu leven? 

-Hoe creëer en behoud ik een gezonde balans tussen werk-privé?

-Wat zijn mijn krachten, mijn valkuilen en hoe kan ik mijn krachten inzetten?

-Hoe vind ik meer voldoening in wat ik doe?

-Hoe kan ik in verbinding met mezelf blijven?

-Hoe kan ik beter communiceren/samenwerken met anderen?

 

Coach2Bloom is er voor jou. Om actief te luisteren, vragen te stellen, samen te voelen en te onderzoeken, wat het is dat je nodig hebt en hoe je daar kunt komen. Je zult ervaren dat je alle oplossingen en inzichten voor jouw uitdagingen al in huis hebt. Ik ben je sparring partner en door actief te luisteren, in te voelen en mee te denken krijg jij alle ruimte die je nodig hebt in een warme en veilige omgeving.

 

Werkwijze

Je meldt je aan met een coachvraag en na een kosteloos intakegesprek, in persoon of telefonisch, stellen we samen vast waaraan je wilt gaan werken en hoeveel coachgesprekken dit ongeveer zal gaan duren. Dit kan een aantal losse gesprekken zijn of een traject op basis van een coachplan, dat we in een overeenkomst vaststellen.

 

Een gesprek duurt gemiddeld een uur en is opgebouwd uit ontspanning en inspanning. Ik werk graag lichaamsgericht met mindfulness oefeningen, systemische verankeringsmodellen, cognitief inzichtelijke modellen, en pas een oplossings- of ontwikkelingsgerichte coachingstijl toe. De focus is volledig op jou en jij geeft aan wat die dag het beste bij jou past, om zo met jouw coachvraag aan de slag te gaan. Mindful stilstaan bij wat het gesprek en de oefeningen met je doen is een belangrijk onderdeel van de sessies, evenals onderlinge feedback. Met behulp van SMART-doelen en thuiswerk kan je de opgedane inzichten verder vormgeven om zo de gewenste gedragsverandering, denkpatronen en meer in je dagelijks leven toe te gaan passen.

 

Sessies vinden face-to-face, online of een combinatie van beiden plaats.  

 

Ik heb mijn certificering bij het Coach College de Baak behaald na voltooing van de post HBO- en EQA erkende opleiding Coach Practitioner, ben aangesloten bij de NOBCO, en hanteer de Internationale Ethische Code.