Saskia Nijzink-Brandt

Ik ben een mensen-mens, die graag verbinding met anderen zoekt. Met vallen en opstaan heb ik geleerd rust en ruimte in te bouwen om zo met mezelf in contact te blijven. Door te leren stilstaan en te reflecteren, door in het hier-en-nu te leren leven, heb ik zelf kleine en grote bewegingen gemaakt. Zo ben ik begonnen als marketing communication professional waarbij ik 15 jaar lang voor verschillende internationale bedrijven heb gewerkt.

 

In Sydney, Australië, heb ik me omgeschoold tot yoga docente. Yoga en mindfulness hebben me veel gegeven en ik oefen dagelijks om mijn innerlijke rust en ruimte te behouden. Ik ben vaak geëmigreerd, heb in 4 landen mogen wonen en heb het geluk om vrienden over de hele wereld te kunnen bezoeken.  Ik heb geleerd om mijn grenzen te verleggen, maar ook om deze te beschermen. Om duidelijk te communiceren en actief te leren luisteren. Bij Coach2Bloom breng ik mijn persoonlijke en professionele skillset bijeen om jou te mogen bijstaan in jouw coachvraag.

 

Wat ik als coach bij onze gesprekken inbreng is mijn oprechte interesse in jou, hoe het met je gaat en wat je bezig houdt. Ik ben authentiek, empathisch en open, en deze kwaliteiten spelen een belangrijke rol in onze coachingsrelatie. Ik heb veel levenservaring en heb ervoor gekozen om life coach te worden omdat ik weet hoe uitdagend het leven soms kan zijn. Dat het dan fijn is om een klankboord te hebben, zonder oordeel en helemaal voor jezelf alleen. Ik bied jou een veilige en warme omgeving waarbij je helemaal tot jezelf kunt komen.